Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ναυάγιο στην Πύλο: «Εισιτήριο» 4.000 δολ. για το «ταξίδι του θανάτου»

«Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω»

Συγκλονίζει ο Μοχάμεντ, ο οποίος βρίσκεται στη Δαμασκό και αναζητά τον αδερφό του στους διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο. 

Όπως αποκάλυψε, στην εκπομπή “Live News”, ο αδερφός του πλήρωσε 4.000 ευρώ για να ταξιδέψει με το μοιραίο αλιευτικό σκάφος. «Ήταν δύο πλοία, το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν Παρασκευή πρωί περίπου στις 2, ήταν 5 ημέρες στην θάλασσα».

Στο ταξίδι μαζί με τον αδερφό του, ο Μοχάμεντ είχε και έναν φίλο τους μαζί και ψάχνει έστω κάποιο σημείο επαφής με αυτόν για να μάθει τι απέγινε ο αδερφός του. «Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Άλλωστε, από την Αίγυπτο ξεκίνησε το μοιραίο αλιευτικό σκάφος και όχι από την Λιβύη όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών.

Συγκεκριμένα, το αλιευτικό ξεκίνησε από την Αίγυπτο και στη συνέχεια έκανε στάση στο λιμάνι Τομπρούκ της Λιβύης πριν συνεχίσει το δρομολόγιό του για την Ιταλία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους