Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της

Για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας έχει εκδοθεί missing Alert

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας στην Κω όπου διέμενε και εργαζόταν με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της. Τα ίχνη της κοπέλας έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου, σύμφωνα άλλωστε με την καταγγελία στην αστυνομία του 28χρονου συντρόφου της, την περασμένη Τρίτη.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 το βράδυ, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του. Στη συνέχεια του έστειλε τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί ο σύντροφός να την πάρει. Ομως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της αυτό ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 το βράδυ μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Την κάλεσε αλλά το κινητό της ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο και δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 ώρα της 13/6/2023. Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας έχει εκδοθεί missing Alert:

exafanisi_kos_2.jpeg

«Στις 12/06/2023 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος Πολωνίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά

και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους

Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Πηγή: dimokratiki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας