Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Συνελήφθη 32χρονος από το Μπαγκλαντές για την εξαφάνιση της 27χρονης

Με την κατηγορία της αρπαγής - Είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί

Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω.

Ο 32χρονος στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛΑΣ κατά την προσαγωγή του είχε παραδεχθεί ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις αρχές. Η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε κατ' οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα, την εξαφάνισή της δήλωσε ο σύντροφός της και εκδόθηκε missing alert. Η ΕΛΑΣ εξετάζει για την εξαφάνιση της νεαρής όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η 27χρονη ήρθε στην Ελλάδα παρέα με τον 28χρονο σύντροφό της για να δουλέψουν σεζόν στην Κω. Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο, τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της. Έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτησή της.

Η ΕΛΑΣ τις προηγούμενες ημέρες, μετά από διασταύρωση στοιχείων και πληροφορίες που συνέλεξαν για τα τελευταία άτομα που συνάντησε η νεαρή κοπέλα πριν εξαφανισθεί, προχώρησε σε προσαγωγή πέντε αλλοδαπών, 4 Πακιστανών και ενός Μπαγκλεντισιανού, οι οποίοι φέρεται να είναι και οι τελευταίοι που είδαν την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλοδαποί υποστήριξαν ότι συνάντησαν την 27χρονη στο δρόμο και καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης προσπάθησαν να την βοηθήσουν. Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι την κάλεσαν σπίτι τους για να της δώσουν νερό και ότι μετά την άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ ήταν στο σπίτι τους.

Εντωμεταξύ από το κινητό της 27χρονης η τελευταία ενέργεια ήταν ένα sms που απεστάλη στον σύντροφό της. Νωρίτερα του είχε στείλει μήνυμα γράφοντάς του ότι θα την γυρίσουν σπίτι. Ωστόσο, στο τελευταίο sms που του έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τού έλεγε πού ήταν για να πάει να την πάρει και να επιστρέψουν μαζί σπίτι. Ο σύντροφός της πήγε, αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος της. Στην ΕΛΑΣ εξετάζουν το ενδεχόμενο το τελευταίο αυτό μήνυμα αυτό να μην το έγραψε η ίδια η 27χρονη άλλα κάποιο άλλο άτομο.

Η ΕΛΑΣ είναι όλο αυτό το διάστημα σε επικοινωνία και με τον σύντροφό της ο οποίος έχει δώσει και αυτός καταθέσεις. Εντωμεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 27χρονης συνεχίζονται με τη συνδρομή δυνάμεων της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντικών ομάδων.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, η μητέρα τους και η γιαγιά τους – Πήγαν να περάσουν το δρόμο από σημείο χωρίς διάβαση
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
exodos-pasha
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τα υπεραστικά λεωφορεία να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους