Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρόδος: Ανήλικος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση - Ασέλγησε στην ξαδέρφη του

Ο 17χρονος δράστης δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες ενώπιον των αστυνομικών

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν για μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στη Ρόδο έπειτα από την καταγγελία μητέρας μιας ανήλικης κοπέλας, ότι ο ένας ανήλικος και μάλιστα συγγενής ασέλγησε στην κόρη της.

Μάλιστα η συγκεκριμένη καταγγελία «ξετύλιξε» ένα κουβάρι παρενοχλήσεων του 17χρονου σήμερα ανήλικου εις βάρος δύο ακόμα ανήλικων κοριτσιών.

Ειδικότερα όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, η μητέρα μιας 15χρονης κοπέλας, κατήγγειλε στις 21 Απριλίου 2023 ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης της, οι οποίες συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2022 μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από τον ανήλικο εξάδελφό της.

Παράλληλα, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τον Νοέμβριο του 2022 πάλι μέσα στο σπίτι της 15χρονης, ο ανήλικος δράστης παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη φίλη της, υπήκοο Αλβανίας, η οποία σήμερα έχει ενηλικιωθεί.

Οι δύο κοπέλες εξετάστηκαν παρουσία ψυχολόγου, έπειτα από παραγγελία, και επιβεβαίωσαν τις καταγγελθείσες, από τη μητέρα της 15χρονης, πράξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας
Θα αναφέρει ότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει επίδειξη μεταμέλεια και ηθική βελτίωση
Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας