Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Αίτημα έκδοσης του υπόπτου για τη δολοφονία της Αναστάζια από την Πολωνία

«Παραδώστε μας τον ύποπτο» λέει ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι σε ανάρτησή του στο Twitter

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη στην Κω, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ενημέρωσε πως θα ζητήσει από την Ελλάδα την έκδοση του υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι' αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή» έγραψε στο Twitter.

Σημειώνεται πως ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και ο τρόπος που αυτός επήλθε, απασχολεί σήμερα, όπως είναι φυσικό και τον Τύπο της Πολωνίας, από την οποία προερχόταν η άτυχη κοπέλα.

«Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα από το Βρότσλαβ είναι νεκρή. Η σορός της βρέθηκε στο νησί της Κω» αναφέρει η ιστοσελίδα wroclaw.pl για την 27χρονη που βρισκοταν στην Κω για λόγους εργασίας.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
Το πρόγραμμα της αποψινής συνάντησης των Επιταφίων στην «καρδιά» της πόλης και οι πρωτοβουλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του θρησκευτικού...
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων