Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Νάξο: Βιασμό από 17χρονο που είχε μαχαίρι κατήγγειλε μια 14χρονη

Στο άλσος δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος» - Συνελήφθη ο δράστης και θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή

Το βιασμό της από 17χρονο Ρομά κατήγγειλε 14χρονη στο Αστυνομικό τμήμα Νάξου το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε 17χρονος Ρομά κάτω από καθεστώς φόβου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.

Η 14χρονη έχει ήδη μεταβεί στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος Ρομά που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι το άλσος δίπλα στο Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος» πολλές φορές αποτελεί σημείο συνάντησης μαθητών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»