Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο - σοκ με νεκρό 20χρονο: Πέθανε στον ίδιο δρόμο που ξεψύχησε ο αδερφός του

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται στο Βέλο Κορινθίας

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται στο Βέλο Κορινθίας μετά την απώλεια του 20χρονου Σπύρου ο οποίος τα ξημερώματα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε έπεσε στο οδόστρωμα στον παραλιακό δρόμο του Περιγιαλίου.

Η μοίρα του επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή είχε χάσει τη ζωή του ο μεγαλύτερος αδελφός του

Το 2020, ο Γιάννης είχε ανασυρθεί νεκρός από το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε στον ίδιο δρόμο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Τρία χρόνια μετά, ο 20χρονος έχασε και τη μητέρα του η οποία κατέληξε σε ηλικία μόλις 50 ετών έχοντας νοσήσει βαριά από κορωνοϊό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 20χρονου ο οποίος σήμερα το πρωί είδε νεκρό το παλικάρι του και την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

Όπως λέει ο θείος του 20χρονου στο protothema.gr, το σπίτι του 55χρονου έκλεισε μέσα σε 3 χρόνια...

 «Το 2020 σκοτώθηκε ο αδελφός του με το αμάξι αυτός, μόνος του, στο Περιγιάλι. Το 2023 έχασαν τη μάνα τους, την Μαρία, από κορωνοϊό. Μέσα σε τρία χρόνια έκλεισε το σπίτι τους.

Τα 2/3 της ημέρας τα περνούσε στο νεκροταφείο ο πατέρας. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι τώρα», περιγράφει ο θείος του αδικοχαμένου Σπύρου.

belo_20xronos_arthro

belo_20xronos__2_

Ο 20χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη Βοχαϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είχε βγει βόλτα μαζί με ένα φίλο του σε παραλιακό μαγαζί της περιοχής και λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα ανέβηκαν στη μηχανή για να επιστρέψουν στο Βέλο.

Στο ύψος του Περγιαλίου, ο φίλος του, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα, γλίστρησε και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να πέσουν με μεγάλη ταχύτητα στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός σώθηκε με μερικές εκδορές αλλά ο 20χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ολοι στο Βέλο κάνουν λόγο για ένα αξιαγάπητο παιδί που είχε πάθος με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ήταν, μάλιστα, αθλητής της ομάδας του Άρη Βοχαϊκού, η οποία τον αποχαιρέτησε με ενα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο. 


korinthos_dystyxima__3_korinthos_dystyxima__1_

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι