Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποσύρει τις πλωτές εξέδρες το κατάστημα στη Ρόδο που σερβίρει μέσα στην θάλασσα

Tο κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο

Μέχρι τις 21 Ιουλίου, οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας, θα έχουν απομακρυνθεί οι κατασκευές που βρίσκονται μέσα στην θάλασσα, είπαν στην ΕΡΤ οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, μετά την δημοσιότητα που απέκτησε το βίντεο με σερβιτόρο να σερβίρει περπατώντας μέσα στην θάλασσα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.

Εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο κατάστημα εστίασης. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Σήμερα Τετάρτη (5/7), έγινε έλεγχος στην συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.

Δείτε το video της ΕΡΤ:

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας