Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αιματηρή καταδίωξη: Νεκρός 20χρονος από πυροβολισμό αστυνομικού

Νεκρός 20χρονος από πυρά αστυνομικού μετά από καταδίωξη κλεμένου αυτοκινήτου

Στην καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου προχώρησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), έξω από τη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της οποίας 20χρονος φέρεται να έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara με έναν επιβαίνοντα, το οποίο κινούνταν επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου, με τον οδηγό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να μη σταματά στα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την Εθνική Οδό και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωριό Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έπεσε νεκρός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από πυρά αστυνομικού, ενώ το larissanet.gr αναφέρει πως ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια κατέληξε υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το onlarissa.gr, πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό Συριακής καταγωγής. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο εκτίοντας ποινή για διακίνηση μεταναστών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε