Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να αφήσετε στο αυτοκίνητο ενόψει καύσωνα

Σε συνδυασμό με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτα ατυχήματα

Ένα καθημερινό αντικείμενο, στο οποίο δεν πάει καν το μυαλό μας, μπορεί να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό μας.

Ειδικά αυτές τις μέρες που ο καύσωνας «Κλέων» ετοιμάζεται να «κάψει» τη χώρα μας είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε πολύ, όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και το αυτοκίνητό μας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα γυαλιά ηλίου, τα οποία -σε συνδυασμό με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες- μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτα ατυχήματα, τα οποία ούτε καν έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με την Βρετανική Sun, η φωτογραφία αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από περίπου δύο μήνες από την Πυροσβεστική του Νότιγχαμσαϊρ και δείχνει τι μπορεί να συμβεί αν αφήσουμε τα γυαλιά ηλίου μέσα στο αυτοκίνητο για πολύ ώρα, ενώ έξω έχει καύσωνα.

Η εν λόγω φωτογραφία που δείχνει ένα καμένο αυτοκίνητο στη Βρετανία, το οποίο έχει… τρύπα στο τζάμι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή αναφορικά με το ποια αντικείμενα δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ μέσα στα αυτοκίνητα τις μέρες που έχει καύσωνα.

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ