Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλλαγή με την ομάδα ΔΙΑΣ - Στο δρόμο και με μπλοκάκια για να κόβουν κλήσεις

Στη μάχη κατά των τροχονομικών παραβάσεων και η ομάδα ΔΙΑΣ

Με μπλοκάκια βεβαίωσης τροχονομικών παραβάσεων θα εξοπλιστούν τα εκατοντάδες πληρώματα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, 24 ώρες το 24ωρο. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., μεταξύ άλλων θα βεβαιώνει τροχονομικές παραβάσεις επιτόπου. Μάλιστα ξεκινάει και η ανάλογη, αναγκαία εκπαίδευση τους.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που η κυκλοφορία είναι πιο πυκνή από ποτέ και η ανάγκη για αποτελεσματικό έλεγχο της συμπεριφοράς των οδηγών είναι επιτακτική.

Η αποστολή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών και την τάξη στους δρόμους, και η νέα αυτή η απόφαση θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι η επανεκπαίδευση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. θα πρέπει να είναι συνεχής, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις της κυκλοφορίας.

Τέλος, η απόφαση αυτή αναμένεται να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητα των κατοίκων των μεγαλουπόλεων, καθώς θα συμβάλει στην εξάλειψη των παραβάσεων που προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Πηγή: newsauto.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι