Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μανούλα μου σε σκότωσε» - Μαχαίρωσε στο λαιμό τη σύντροφό του μπροστά στο παιδί της

astynomia

Σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονη στην Πάτρα

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της 25χρονης που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα. Το παιδί της γυναίκας σε κατάσταση σοκ φώναζε «μανούλα μου σε σκότωσε… Βοήθεια».

Η κατάσταση της 25χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων της από το μαχαίρι κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tempo24.news. Η γυναίκα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί την παρακολουθούν διαρκώς.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι»  από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια» έλεγε.

Ο καβγάς και το ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να καλέσουν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε