Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Σοκάρει βίντεο στιγμές πριν την κατάρρευση της γέφυρας με ένα νεκρό

«Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει, στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους», δηλώνει τραυματίας

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο όπου φαίνονται έξι άτομα να βρίσκονται κάτω από την γέφυρα στην Πάτρα, λίγη ώρα πριν από την κατάρρευσή της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι άνδρες βρίσκονται κάτω από το σημείο το οποίο υποχώρησε σκοτώνοντας έναν και τραυμάτισε άλλους οκτώ.

Τα άτομα διακρίνονται στο σημείο όπου και περιμέναν να πέσουν τα μπάζα για να πάρουν τα σίδερα τα οποία και απομάκρυναν στη συνέχεια, την ώρα που οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε το σχετικό video:

Ένας από τους τραυματίες, ο Μάριος Κουτρομπάνος, που ήταν κάτω από τη γέφυρα πριν αυτή καταρρεύσει, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δεν τους είχε δοθεί εντολή να απομακρυνθούν από το σημείο.

Όπως ανέφερε «όπως έπεσε η γέφυρα μας πέταξε πάνω σε πέτρες», συμπληρώνοντας ότι «μόλις ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε, πήγαμε να απομακρυνθούμε αλλά δεν προλάβαμε… Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει, στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους.»

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές έχουν προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα στην Τήνο θέτει σε εκλογική μάχη τον μηχανισμό της ΝΔ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη διπλή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή
Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα στην Τήνο θέτει σε εκλογική μάχη τον μηχανισμό της ΝΔ