Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξάνθη: Ανεμοστρόβιλος έφερε καταστροφές - Ξερίζωσε κολώνες της ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν και σε αγροτικές εκτάσεις, με τον ισχυρό άνεμο να ξεριζώνει καλλιέργειες

Μετά τον παρατεταμένο καύσωνα, που σάρωσε τη χώρα για περισσότερο από δύο εβδομάδες, το σκηνικό του καιρού άλλαξε σήμερα, Πέμπτη, ραγδαία, με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι και 14 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στην Ξάνθη, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω της η σύντομη αλλά έντονη θεομηνία που έπληξε μια μεγάλη έκταση του κάμπου, με την εμφάνιση, μάλιστα ανεμοστρόβιλου.

Στην περιοχή από τα Μάγγανα έως και το Κουτσό τα καιρικά φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Ξερίζωσε καλλιέργειες ο ανεμοστρόβιλος

Ένας μικρός ανεμοστρόβιλος ξήλωσε κολώνες της ΔΕΗ, οροφές από κτηνοτροφικές μονάδες και τοίχους περιφράξεων. Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν και σε αγροτικές εκτάσεις, με τον ισχυρό άνεμο να ξεριζώνει καλλιέργειες.

Για τις ζημιές έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς ενώ αναμένεται τις πληγείσες περιοχές να επισκεφθούν ειδικά κλιμάκια που θα προχωρήσουν στην καταγραφή, ώστε να δρομολογηθεί η καταβολή αποζημιώσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι δύο όμηροι λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων...
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές