Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα Αγχίαλος: Η στιγμή που το ωστικό κύμα «χτυπάει» δημοσιογράφο (VIDEO)

Η ισχύς της έκρηξης καταγράφηκε στην κάμερα

Η πρώτη έκρηξη που σημειώθηκε στη Νέα Αγχίαλο, όταν η φωτιά έφτασε σε αποθήκη πυρομαχικών έξι χιλιόμετρα μακριά από την 111 Πτέρυγα Μάχης, καταγράφηκε στην κάμερα και το ωστικό κύμα «χτύπησε» δημοσιογράφο, ενώ σε άλλη σύνδεση δημοσιογράφος βγάζει κραυγή τρόμου με το που ακούγεται η έκρηξη.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος του Astra TV ήταν σε ένα σημείο της Νέας Αγχιάλου και μετέδιδε όλα όσα διαδραματίζονταν με τη φωτιά. Ξαφνικά, ακούστηκε η έκρηξη από την αποθήκη πυρομαχικών και καταγράφηκε η στιγμή που το ωστικό κύμα πέρασε από το σημείο.

Όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ο ήχος της έκρηξης προκαλεί τρόμο, όπως έγινε και στον αέρα της ΕΡΤ.

Το πέρασμα του ωστικού κύματος γίνεται σε ελάχιστο χρόνο και μπορεί να το διακρίνει κανείς από τη στιγμή που τα μαλλιά της δημοσιογράφου αλλά και τα δέντρα από πίσω στρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Δείτε τη στιγμή της πρώτης έκρηξης και του ωστικού κύματος:

Η κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή και ο ήχος της έκρηξης τρόμαξε και το συνεργείο της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο να βγάζει κραυγή τρόμου μόλις ακούστηκε η πρώτη. Μάλιστα, η ρεπόρτερ ανέφερε στον «αέρα» πως «ούτε στον πόλεμο δεν το έχω ζήσει».

Στο σημείο, προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση που επικρατούσε βρέθηκε και συνεργείο της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Έλενα Αποστολίδου και τον Αντώνη Βαφειάδη,

Το… πολεμικό κλίμα που επικράτησε στην περιοχή τρόμαξε το συνεργείο της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο να βγάζει κραυγή τρόμου μόλις ακούστηκε η πρώτη έκρηξη. Μάλιστα, η ρεπόρτερ ανέφερε στον «αέρα» πως «ούτε στον πόλεμο δεν το έχω ζήσει».

 «Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στο σημείο που βρισκόμαστε. Δεν γνωρίζει κανείς και οι εκτιμήσεις δεν θέλουν καν να ειπωθούν για αυτό που μπορεί να συμβαίνει. Ακούγονται ισχυρές εκρήξεις, βρισκόμαστε μετά τη Νέα Αγχίαλο και στο σημείο ακούγονται ισχυρές εκρήξεις. Εδώ υπάρχουν καύσιμα και γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο, γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες από πάσα κατεύθυνση για να σβήσει η φωτιά στο σημείο εκείνο» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια επικοινώνησε με έναν άνδρα, που είχε πάει στο σημείο, και τον ρώτησε «για το τι εκρήξεις συμβαίνουν. Η εικόνα, ο ήχος, η ένταση από τις εκρήξεις, πραγματικά, ταρακουνά ολόκληρη την περιοχή» σημείωσε στη συνέχεια η Έλενα Αποστολίδου, όταν μία ισχυρή έκρηξη διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα τη μετάδοση του ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, ακούστηκαν κι άλλες εκρήξεις με τη δημοσιογράφο να σημειώνει «δεν ξέρω αν ακούτε τον ήχο, επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο. Με συγχωρείτε για την κραυγή μου, πρέπει να απομακρυνθούμε όλοι. Νομίζω ότι αυτός ο ήχος, μας κινητοποιεί όλους. Θέλω να σας πω, ότι αυτό ούτε στον πόλεμο το έχω ζήσει».

Η στιγμή της έκρηξης 

Με πληροφορίες από newsit, newsbeast

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ