Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Fraport Greece: Ο χειριστής ήταν ο μοναδικός επιβαίνων στο ελικόπτερο που έπεσε

Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου "Άγιος Παντελεήμων" για καθαρά προληπτικούς λόγους

Ανακοίνωση σχετικά με την πτώση ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο της Σάμου εξέδωσε η Fraport Greece, με την οποία διευκρινίζει ότι ο χειριστής ήταν ο μοναδικός επιβαίνων ο οποίος μεταφέρθηκε καθαρά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Επίσης ενημερώνει ότι η λειτουργία του διαδρόμου του αεροδρομίου θα ανασταλεί για επιχειρησιακούς λόγους, έως τις 12:00ΜΜ, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

samos-ptosi-elikopterou-1-1024x576.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 28 Ιουλίου και ώρα 08:30, ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στο διάδρομο του αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του. Το ελικόπτερο είχε αναχωρήσει νωρίτερα από το νησί της Πάρου, με τελικό προορισμό  το Bodrum, Τουρκίας και ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού, τη Σάμο. Άμεσα, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου και o χειριστής του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου "Άγιος Παντελεήμων" για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η λειτουργία του διαδρόμου του αεροδρομίου θα ανασταλεί για επιχειρησιακούς λόγους, έως τις 12:00ΜΜ, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαρμακοποιοί: Διαμαρτυρία για τη μη ένταξή τους στη λίστα με μειωμένη προμήθεια στα POS
Επιστολή σε Χατζηδάκη: «Ευνοήθηκαν οι λίγοι και ισχυροί ενδιάμεσοι στην αλυσίδα πληρωμών»
Φαρμακοποιοί: Διαμαρτυρία για τη μη ένταξή τους στη λίστα με μειωμένη προμήθεια στα POS