Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απάτη στην Εύβοια: 65χρονος παρίστανε τον γιατρό και έκανε διακοπές... τσάμπα

Έχει εξαπατήσει συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής

Μια απάτη με πρωταγωνιστή 65χρονο, έφερε στο φως έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, ύστερα από καταγγελίες επαγγελματιών της περιοχής.

Ο 65χρονος για το διάστημα από 14 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2023 που συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση, φέρεται να παρίστανε το γιατρό σε επαγγελματίες της περιοχής για να κάνει διακοπές τσάμπα, σύμφωνα με το lamiareport.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία επαγγελματία της περιοχής ότι άνδρας έφυγε από την επιχείρησή του χωρίς να πληρώσει. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 65χρονος παρίστανε το γιατρό και όταν έφτανε η ώρα να πληρώσει ισχυριζόταν ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του και ότι η τραπεζική του κάρτα δε δούλευε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Έχει εξαπατήσει συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε επίσης, ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για ανάλογες περιπτώσεις απάτης!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, μετά από σχετική καταγγελία και διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη χθες (31-07-2023) το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή προανακριτική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14-06 έως 31-07-2023, ο συλληφθείς, επισκεπτόμενος διάφορες επιχειρήσεις (ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης) ευρύτερης περιοχής της Κύμης, προφασιζόμενος συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα και με το πρόσχημα ότι αφενός μεν είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και αφετέρου δε ότι η τραπεζική του κάρτα αντιμετώπιζε τεχνικό πρόβλημα, έκανε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών χωρίς να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι με την ανωτέρω μεθοδολογία δράσης, έχει εξαπατήσει συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, με διάπραξη συναφών αδικημάτων.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι