Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Αστυπάλαια: 45χρονος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από ανήλικη

Μέσω εφαρμογής προσωπικών μηνυμάτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης – Τη είχε στείλει και δική του φωτογραφία

Μηνύματα ερωτικού περιεχομένου κατηγορείται ότι έστελνε σε ανήλικη, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, 45χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, στην Αστυπάλαια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές, μετά από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την 15χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να είχε επικοινωνία ο 45χρονος μέσω εφαρμογής προσωπικών μηνυμάτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί ο 45χρονος κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στην ανήλικη, της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ φέρεται να της έχει στείλει κι εκείνος μία δική του.

Για την υπόθεση μετά την καταγγελία που έγινε από την ανήλικη επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εν συνεχεία οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας οι οποίοι προχθές το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Πηγή: rodiaki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους