Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα της μεταφοράς βρεφών από το νοσοκομείο

Συνολικά 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί στο πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της πόλης

Για τέταρτη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με τους κατοίκους χθες να περνούν μία ακόμη εφιαλτική νύχτα καθώς χρειάστηκε να εκκενωθεί το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε και πλέον ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί ένα φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open δημοσίευσε μια εικόνα από τη μεταφορά βρεφών, η οποία συγκλονίζει. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

 

Τα 11 νεογνά μεταφέρθηκαν στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, έφτασαν λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας. Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ήταν προετοιμασμένο από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 και βρίσκονταν σε επιφυλακή, με τη διαδικασία της διακομιδής των νεογνών να ολοκληρώνεται με ασφάλεια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το kavalapost.gr:

metafora_brefi_kabala_1.jpeg
metafora_brefi_kabala_2.jpeg
metafora_brefi_kabala_3.jpeg
metafora_brefi_kabala_4.jpeg

Πηγές: newsbomb.gr, kavalapost,gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ