Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο μέτωπο φωτιάς στον Αυλώνα - Πέντε απόπειρες εμπρησμού τις τελευταίες ώρες

Στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας - Για την κατάσβεση επιχειρούν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ωστόσο οι δυνάμεις ενισχύονται

Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε πριν από λίγη ώρα πάνω από τον Αυλώνα, στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, και συγκεκριμένα στη θέση «Άγιος Γεώργιος». Επιχειρούν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ωστόσο οι δυνάμεις ενισχύονται.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης κατήγγειλε τις τελευταίες δύο ώρες εκδηλώθηκαν τουλάχιστον πέντε εστίες πυρκαγιάς στην περιοχή του Αυλώνα. Τόνισε ότι η πυροσβεστική έσβηνε τη μία εστία και μετά από λίγο ξεσπούσε άλλη σε διαφορετικό σημείο στην ίδια περιοχή.

Αναφερόμενος στην φωτιά της Πάρνηθας, ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, και όπου υπάρχει καπνός και κινδυνεύει να γίνει αναζωπύρωση, γίνονται συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα.

Και ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός στην έκτακτη ενημέρωση ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 12 πυρκαγιές μόνο στον Αυλώνα.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ