Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στήριξη στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές από τα Super Market Μασούτης

Στο πλευρό των πληγέντων αλλά και των πυροσβεστών και των εθελοντών τα SUPER MARKET Μασούτης

Την ώρα που οι φωτιές των τελευταίων ημερών έχουν αφήσει πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα καμένα, η μάχη με τα πύρινα μέτωπα συνεχίζεται σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ελπίδα ωστόσο αποτελούν εταιρείες που με τις πράξεις τους δείχνουν πως η αλληλεγγύη είναι το όπλο για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε στην επόμενη ώρα.

Η χείρα βοηθείας που προσφέρουν στα δύσκολα, σε όσους έχουν πληγεί ή μάχονται ακόμη και αυτή την ώρα, είναι υπερπολύτιμη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ, που σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου χρειάστηκε συνέδραμαν ουσιαστικά και με ανιδιοτέλεια.

Στην Κέρκυρα, τον Βόλο, την Ρόδο, στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά και στις φωτιές της Αττικής σε συνεργασία με την Humanity Greece, όπως και στα πύρινα μέτωπα στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» αλλά και αυτόνομα ως εταιρεία, τα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ, δήλωσαν παρών, στο πλευρό των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά και σε όλους εκείνους, τους ήρωες πυροσβέστες και εθελοντές που έδιναν μάχη με τις φλόγες

Τόσο μεμονωμένα με ιδία μέσα και πόρους, όσο και σε συνεργασία με φορείς, διερεύνησαν τις πραγματικές ανάγκες σε κάθε πληγείσα περιοχή στέλνοντας προϊόντα που ήταν χρήσιμα τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι, συνολικά τα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ στις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές, προσέφεραν πάνω από 6.000 συσκευασμένα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, εμφιαλωμένα νερά και χυμούς, αποδεικνύοντας ξανά και ξανά τις αξίες και το αίσθημα ευθύνης της εταιρείας προς την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής τα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ με γρήγορα αντανακλαστικά τόσο αυτόνομα με ιδία μέσα και πόρους όσο και σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», προσέφεραν:

  • 1390 τμχ. εμφιαλωμένα νερά 500ml
  • 850 τμχ. συσκευασιών κρουασάν, τσουρεκάκια κριτσίνια και κράκερς
  • 580 τμχ. ατομικών καφέδων και χυμών
  • 105 συσκευασίες κριτσίνια
  • 15 συσκευασίες Κράκερς
  • 32 συσκευασίες χαρτί υγείας
  • 50 τμχ. μπάρες δημητριακών
  • 35 συσκευασίες χλωρίνης
  • 30 συσκευασίες σαπουνιών

Η προσφορά των SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ αποτελούν σίγουρα μία πράξη ανθρωπιάς, παράδειγμα προς όλους, μια πράξη προσφοράς σε όσους επλήγησαν από τις φωτιές, αλλά και σε πυροσβέστες και εθελοντές, που συνεχίζουν ακόμη με δύναμη ψυχής τη μάχη στα πύρινα μέτωπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ