Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ώρες αγωνίας στην Καρδίτσα: «Ηλικιωμένοι στα σπίτια ξεψυχάνε και ουρλιάζουν» (VIDEO)

Απελπιστική η κατάσταση στην Καρδίτσα με απόκοσμες εικόνες από τις πλημμύρες εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που καταρρέει σπίτι στον Παλαμά Καρδίτσας κατέγραψε κάτοικος με το κινητό του, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

«Ηλικιωμένοι μέσα στα σπίτια ξεψυχάνε και ουρλιάζουν»

Το εν λόγω βίντεο με την κατάρρευση τράβηξε ο κ. Χατζής, ο οποίος τόνισε ότι «οι ηλικιωμένοι μέσα στα σπίτια ξεψυχάνε και ουρλιάζουν» και ότι η κατάσταση είναι απελπιστική.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κοιτάμε να σώσουμε τις ζωές μας πλέον δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Πέντε φουσκωτές βάρκες χρειαζόμαστε για να σωθούν όλοι» είπε απεγνωσμένος ο κ Χατζής.

«Δεν έχουμε βοήθεια, νερό ρεύμα, φαγητό. Σπάσαν τα ποτάμια και κατέληξαν όλα στο φράγμα του Παλαμά. Δεν ήρθε κανείς να βοηθήσει. Σπάσανε όλα τα ποτάμια και γυρίσανε στον Παλαμά», ανέφερε.

Δείτε βίντεο

«Ακούμε σπίτια να καταρρέουν και δεν ξέρω αν έχουν προλάβει οι κάτοικοι να φύγουν»

«Καθυστερήσαμε να ειδοποιηθούμε σε σχέση με το τι γίνεται γύρω. Ακούμε σπίτια να καταρρέουν και δεν ξέρω αν έχουν προλάβει οι κάτοικοι να φύγουν» δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο κ Β. Τσούμπος, επίσης κάτοικος της πληγείσας περιοχής.

«Το νερό στο σημείο που είμαι εγώ είναι στο 1.80 δεν έχει προσεγγίσει κανείς δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να οδηγήσει η κατάσταση», πρόσθεσε.

«Σε κάποια από αυτά τα σπίτια ζούσαν άνθρωποι, δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Βιώνουμε μια τρομακτική κατάσταση δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.. υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν», είπε επίσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη
Τώρα «πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες» αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης
Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη