Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φονικό τροχαίο 50 χλμ έξω από Θεσσαλονίκη – Σκοτώθηκαν 3 επί τόπου, κατέληξε τέταρτος

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Ο τέταρτος επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου, ένας 60χρονος ήταν διασωληνωμένος στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΡΤ τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σύμφωνα με την Αστυνομία την ώρα του δυστυχήματος το δεύτερο αυτοκίνητοστο οποίο επέβαιναν μια 38χρονη μητέρα με το 6χρονο παιδί της, έπεσε πάνω στο πρώτο, χωρίς όμως να τραυματιστούν, ενώ το τουριστικό λεωφορείο μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε. Στο λεωφορείο επέβαιναν τουρίστες από τη Σερβία.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δρόμος έχει ανοίξει στο σημείο.

Δείτε εικόνες από το σημείο στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ

troxaio-kilkis8.jpg
troxaio-kilkis7.jpg
troxaio-kilkis9.jpg
troxaio-kilkis10.jpg
troxaio-kilkis6.jpeg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκάρει σφοδρό τροχαίο έξω από μεγάλα καταστήματα – ΙΧ παρέσυρε πεζούς (VIDEO)
26χρονος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών
Σοκάρει σφοδρό τροχαίο έξω από μεγάλα καταστήματα – ΙΧ παρέσυρε πεζούς (VIDEO)