Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Νούμερο με μία κιθάρα – Δεν με αφήνετε με τον κάθε φλώρο»

«Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Εγώ βγήκα να μιλήσω για την πόλη μου, τον Βόλο»

Επίθεση στον Αλκίνοο Ιωαννίδη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απαντώντας στα σχόλια που έκανε ο γνωστός τραγουδοποιός, για την κατάσταση σε Βόλο και Πήλιο.

Το πρωί μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό μου» ο Αχιλλέας Μπέος και ανέφερε χαρακτηριστικά για στον Αλκίνοο Ιωαννίδη:

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο. Μιλάμε για τραγικό νούμερο. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Με πήραν τηλέφωνο πολλοί καλλιτέχνες για να βοηθήσουν. Να στείλουν τρόφιμα και νερά. Πόσο κόσμο είχε η συναυλία του;

Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Εγώ βγήκα να μιλήσω για την πόλη μου, τον Βόλο».

Υπενθυμίζεται πως σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» και χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Απαντώντας μέσω social media ο Αχιλλέας Μπέος σε ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αναρωτόμενος αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν και «δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία ψώνια για το Πάσχα στο Καπάνι – Πού παίζουν οι τιμές (ΦΩΤΟ)
Σχετικά υποτονική από το πρωί η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
Θεσσαλονίκη: Τελευταία ψώνια για το Πάσχα στο Καπάνι – Πού παίζουν οι τιμές (ΦΩΤΟ)
Κικίλιας: Στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας για μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο
Συνέντευξη στο διεθνές πρακτορείο Associated Press παραχώρησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Κικίλιας: Στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας για μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο