Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Βέροια: 32χρονος αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της αστυνομίας

Βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπάνιο – Είχε συλληφθεί για ληστεία κατά την οποία τραυματίστηκε ηλικιωμένη

Τραγωδία εκτυλίχθηκε προχθές, Τετάρτη, στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος Έλληνας ο οποίος είχε συλληφθεί για ληστεία και απόπειρα κλοπής, αυτοκτόνησε στο μπάνιο των κρατητηρίων.

Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 32χρονος που κρατούνταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας έδωσε τέλος στη ζωή του την Τετάρτη, όταν βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπάνιο, με αυτοσχέδιο βρόγχο τον οποίο είχε φτιάξει από λωρίδα από μια κουβέρτα.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία στις 9 Σεπτεμβρίου για περίπτωση ληστείας και απόπειρας κλοπής. Είχε μπει στο σπίτι ηλικιωμένης από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 350 ευρώ. Κατά την προσπάθειά του να φύγει, έγινε αντιληπτός και έσπρωξε την ηλικιωμένη η οποία χτύπησε ελαφρά. Την ίδια μέρα, ο 32χρονος είχε μπει και σε άλλο σπίτι από το οποίο ωστόσο δεν αφαίρεσε κάτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους