Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια δολοφονία στον Πειραιά - Πυροβόλησε άνδρα στο κεφάλι με καραμπίνα (ΦΩΤΟ)

Θύμα και θύτης γνωρίζονταν και φέρονται να διαπληκτίζονταν συχνά - Ο ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε και συνελήφθη

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έχασε τελικά τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα έξω από πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους 147 σημαδεύοντάς τον στον κεφάλι. Το θύμα ήταν υπάλληλος της επιχείρησης και κατά τις αναφορές οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 40 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την καραμπίνα και για μία ασήμαντη αφορμή να πυροβολεί το θύμα. Όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος, ο δράστης του έδωσε τη χαριστική βολή, πυροβολώντας τον ακόμη μία φορά. Η πράξη αυτή της τυφλής βίας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο των πυροβολισμών, το μεσημέρι, και μίλησε στο protothema.gr, ο δράστης δεν είχε καν αυτοκίνητο και μάλιστα παρουσίαζε εμμονικές συμπεριφορές κι έτρεφε μεγάλη απέχθεια προς τα πάρκινγκ.

«Είχαν διαπληκτισμό. Ανεβηκε πάνω στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα. Όταν έφυγε είπε ''τωρα σε τελείωσα'' και ταμπουρώθηκε μετά. Περιμενε με ανοιχτά πουκάμισα να τον συλλάβουν. Ήταν περίεργος άνθρωπος. Πριν από δύο χρόνια είχε τροχαίο. Δεν είχε αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελε τα πάρκινγκ, τα θεωρούσε παράνομα» εξηγεί ειδικότερα η γυναίκα.

Για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο μια ακόμη γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr. 

«Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το τραγικό συμβάν.

Εξήγησε ότι δράστης «καβγαδίζει επί 16 χρόνια με τους πάντες, δημιουργεί προβλήματα σε όλους. Δεν είναι τρελός, είναι κακός» προσθέτει δε. «Του έλεγαν ότι το πάρκινγκ είναι ιδωτικό και δεν καταλάβαινε» συμπλήρωσε.

«Έπεφτε στα αυτοκίνητα και δεν σηκωνόταν, τώρα πήρε και την καραμπίνα» δήλωσε άλλη γυναίκα που γνώριζε τον άνδρα.

Δείτε φωτογραφίες του INTIME από το σημείο της δολοφονίας:

astynomia-dolofonia_1.jpg
astynomia-dolofonia_6.jpg
astynomia-dolofonia_5.jpg
astynomia-dolofonia_4.jpg
astynomia-dolofonia_3.jpg

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ιστορικός Κωνσταντίνος Σαμουρκασίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη «σημασία της ιστορικής μνήμης σήμερα και στο...
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο
Τι συζήτησε αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών για την μετεγκατάσταση της Έκθεσης με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών και μέλη της διοίκησης του δήμου
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο