Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φθιώτιδα: Παραλίγο τραγωδία - ΑμΕΑ έπεσε στο λιμάνι με το αμαξίδιο

Ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική

Παραλίγο τραγωδία 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/9/23) στο λιμάνι των Ραχών Φθιώτιδας, με 29χρονο ΑμεΑ να πέφτει στη θάλασσα μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του αλλά και αρκετών ακόμη ατόμων που βρίσκονταν κοντά.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο νεαρός άνδρας έκανε τη βόλτα του στην παραλία πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο με τη σύζυγό του, όπως συνήθιζαν αρκετά βράδια, όταν σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε μέσα στο νερό.

Φωνάζοντας βοήθεια, αμέσως έπεσε στη θάλασσα και η γυναίκα του, για να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να τον ανασύρει μαζί με το αμαξίδιο στην επιφάνεια και καλούσε σε βοήθεια.

Ένα ζευγάρι που ψάρευε στο λιμάνι και ήταν κοντά, βούτηξε αμέσως στη θάλασσα καλώντας επίσης βοήθεια. Τελικά, με τη συμμετοχή και ενός ακόμη ατόμου, έβγαλαν από τη θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο.

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Ο νεαρός άνδρας ωστόσο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που σε 5 περίπου λεπτά ήταν στο σημείο.

Συνοδεία περιπολικού του ΑΤ Στυλίδας το ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο 29χρονος έδειξε να τα καταφέρνει και διακομίστηκε πάλι με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο Νοσοκομείο Λαμίας για μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό άτομο που πριν έξι χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μηχανή και έδωσε μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού, έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ τώρα δίνει μάχη στην εντατική.

Περίπου στο ίδιο σημείο πριν λίγο καιρό πνίγηκαν 64χρονη και 55χρονος

Το συγκεκριμένο περιστατικό όμως ανέσυρε κι άλλες δυσάρεστες μνήμες, καθώς στο ίδιο περίπου σημείο στο λιμάνι των Ραχών, πριν από δυόμιση μήνες, είχαμε τη διπλή τραγωδία με τον πνιγμό μιας 64χρονης και του 55χρονου που είχε προσπαθήσει να τη σώσει!

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο