Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στη Λαμία: Νεκρός βρέθηκε 65χρονος πατέρας - Πού στρέφονται οι έρευνες

Αγνοούνταν μαζί με τον 38χρονο γιο του, ο οποίος εντοπίστηκε ζωντανός σε κοντινό σημείο

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης πατέρα και γιου που απασχολεί τις Αρχές από την περασμένη Τετάρτη (20/9) καθώς σήμερα εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας ο 38χρονος ζωντανός και, σε κοντινό σημείο, εντοπίστηκε και ο πατέρας του νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 65χρονου ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ, φως στην υπόθεση, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση.

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές, τις οποίες επικαλείται το protothema.gr, ανέφεραν πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο 65χρονος να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Την ίδια ώρα, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εξετάζουν τον 38χρονο γιο του προκειμένου να μάθουν το τι τελικά συνέβη και οδήγησε στον θάνατο του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να είναι λίγο ασταθής λόγω κάποιων προβλημάτων ψυχολογικής φύσεως που αντιμετωπίζει και να μην δίνει σαφείς απαντήσεις στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο 65χρονος πήγε στη Λαμία προκειμένου να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών - Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν.

Οι έρευνες συνεχίζονταν στην Ναυπακτία και την Φωκίδα, όπου ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν οδικώς για να φτάσουν στον προορισμό τους, σημείο στο οποίο δόθηκε και το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επικοινωνήσει με συγγενικό τους πρόσωπο δίνοντας συγκεκριμένη ώρα επιστροφής, ωστόσο αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές και να ξεκινήσουν έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μούκανος περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον γνωστό σκηνοθέτη
Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)