Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο «κλειδί» - Τι υποστηρίζει

Ο αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ και συνελήφθη

Ένα πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση του πολλαπλού φονικού της 11ης Σεπτεμβρίου στη Λούτσα φέρεται να συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Πρόκειται για υπήκοο Τουρκίας που κατά πληροφορίες διέμενε στη μισθωμένη μονοκατοικία της Λούτσας μαζί με τα έξι θύματα της ενέδρας. Μάλιστα, φέρεται να απεικονίζεται σε αναμνηστική φωτογραφία που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα μαζί με τους δολοφονηθέντες ομοεθνείς του.

Το τελευταίο διάστημα αναζητείτο από τους αστυνομικούς καθώς εκτιμάται ότι η μαρτυρία του θα μπορέσει να ρίξει φως στην υπόθεση. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα ίχνη του είχαν χαθεί, ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Η σύλληψή του δεν αφορά στις δολοφονίες, αλλά σε παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Κι αυτό διότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα πάντως εκτιμάται ότι θα προκύψουν εξελίξεις στην έρευνα για τους έξι φόνους.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν που ήταν την ώρα της εκτέλεσης των έξι.

Πηγή: skai - newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους