Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέχει με μάνικα πολιτικό του αντίπαλο – Δείτε το επεισόδιο (VIDEO)

Δείτε πως πήρε τη μάνικα από τον καθαριστή και έβρεξε δικηγόρο

Επεισόδιο προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και γνωστού δικηγόρου της πόλης έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του νυν δημάρχου του Βόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αχιλλέας Μπέος με κίτρινες γαλότσες στέκεται δίπλα σε έναν υπάλληλο του δήμου που καθαρίζει τις λάσπες από τον δρόμο στην οδό Δημητριάδος μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου. Ξαφνικά σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται αρπάζει για λίγο τη μάνικα και να τη στρέφει προς το πεζοδρόμιο.

 

Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ο δικηγόρος, ο οποίος και βράχηκε, με μια γυναίκα να ακούγεται στο βίντεο να λέει πως «παιδιά τον έβρεξε επίτηδες», ενώ προτείνει στον βρεγμένο δικηγόρο να του κάνει μήνυση.

Ο Μπέος παραμένει στο σημείο χωρίς να αντιδράει στο σκηνικό, ενώ δείχνει να αντιδράει μόνο όταν ακούει κάποιους να διαπληκτίζονται στο πεζοδρόμιο και σπεύδει να απομακρύνει έναν άνδρα με λευκή μπλούζα.

Ο δικηγόρος κάλεσε την αστυνομία και ο δήμαρχος Βόλου παρέμενε απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: “Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ”. Ο δικηγόρος που βράχηκε μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης για να υποβάλλει μήνυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας
Θα αναφέρει ότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει επίδειξη μεταμέλεια και ηθική βελτίωση
Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας
Θετικά βλέπει η Χαμάς την πρόταση για την κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Προβλέπει απελευθέρωση ισραηλινών ομήρων στον θύλακο με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση παλαιστινίων κρατουμένων σε ισραηλινές φυλακές
Θετικά βλέπει η Χαμάς την πρόταση για την κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ