Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πάει... Hollywood: Η ζωή του γίνεται ταινία

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά

Η ζωή και η κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα θα μεταφερθεί στο Hollywood. Η ιστορία του… most wanted Έλληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά.

Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περιβόητη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.

«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Τελικά, ζει ο Έλληνας φαντομάς; Και αν ναι, που βρίσκεται;

Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες που λένε ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες.

Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για το ποιο θα αναλάβει αυτό το μεγάλο project.

«Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα studio, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κος Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους