Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρώτησε παραολυμπιονίκη με προβλήματα όρασης αν «είδε» τον Κασσελάκη (VIDEO)

Δημόσια συγνώμη από τη δημοσιογράφο για την ερώτησή της η οποία προκάλεσε σχόλια

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος του MEGA, Βελίκα Καραβάλτσιου, η οποία κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στο Spetses Mini Marathon ρώτησε τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Γεράσιμο Λιγνό που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης αν... είδε τον Στέφανο Κασσελάκη να τρέχει!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άστοχη αυτή ερώτηση της δημοσιογράφου προκάλεσε ποικίλα σχόλια και έγινε ακόμα και βιντεάκι από το Luben.

Δείτε το βίντεο του Luben:

 

Η ρεπόρτερ, ωστόσο, φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

Η ανάρτησή της:

«Ρώτησα τον Γεράσιμο αν είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τρέχει. Μου απάντησε ότι δεν τον είδε -παρά μόνο στην εκκίνηση- εξαιτίας της μειωμένης του όρασης. Επικοινώνησα μαζί του και του ζήτησα συγγνώμη για την άστοχη ερώτησή μου, που τον έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Γεράσιμος μου εξήγησε ότι έχει χάσει την κεντρική του όραση και διατηρεί την περιφερειακη. Δυσκολεύεται με το φως και το διάβασμα. Δεν είναι τυφλός. Πάσχει από δυστροφία κωνίων του αμφιβληστροειδούς. Διάβασα συνεντεύξεις του για να τον γνωρίσω καλύτερα. Διάβασα ότι τα "ξεχωριστά" του μάτια είναι αυτά που τον οδηγούν στην κορυφή του αγωνίσματός του. Ζήτησα συγγνώμη από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κολύμβησης, την οικογένειά του, τον συνοδό του και τα άτομα με προβλήματα όρασης. Δεν πρόκειται προφανως για έλλειψη ευαισθησίας ούτε για έλλειψη σεβασμου. Ο κόσμος σταυρώνει και αποδομεί εύκολα -πίσω από το πληκτρολόγιο- ό,τι δείγματα κι αν έχεις δώσει στη δουλειά σου, είναι όμως και αυτο κομματι της δουλειας, και οι κακές στιγμές και η κριτική και το δέχομαι.

Ζήτησα από τον Γερασιμο να βρεθούμε τηλεοπτικά για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε

Ευχαριστώ @gerasimoslignos».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους