Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Η ίδια είχε πει ότι το τέλος θα το ήθελε σαν ένα πάρτι…

Η αυλαία για την Μαίρη Χρονοπούλου πέφτει… Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στον δρόμο για την τελευταία της παράσταση, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους.

Το πρωί της Παρασκευής η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε για τελευταία φορά από το σπίτι της στην Παιανία εκεί όπου έγινε μια σεμνή τελετή αποχαιρετισμού.

Η οδός Αληθείας 10, το μέρος όπου βρίσκεται το σπίτι της ηθοποιού πλημμύρισε με κόσμο. Φίλους και συναδέλφους που δεν μπορούσαν να μην την αποχαιρετήσουν. 

Η ίδια είχε πει ότι το τέλος θα το ήθελε σαν ένα πάρτι… «Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο “πάρτι” μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της.

Οταν άνοιξε το φέρετρο ο στενός της φίλος Μάκης Δελαπόρτας βγήκε έξω από το σπίτι συντετριμμένος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Να σημειωθεί ότι στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο 

kideia-xronopoyloy.jpg
xronopoulou.jpg

 

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους