Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία με νεκρό ορειβάτη: Ισορροπούσε σε σχοινιά πάνω από φαράγγι κι έπεσε στο κενό

Σκοτώθηκε ορειβάτης σε extreme sport στο Αγιοφάραγγο στην Κρήτη

Τραγική κατάληξη είχε η εναέρια διάσχιση με σχοινιά του Αγιοφάραγγου στην Κρήτη για 38χρονο, ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ηράκλειο: Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εναέρια διάσχιση του Αγιοφάραγγου για 38χρονο

Ο 38χρονος ημεδαπός πήγε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, με παρέα το πρωί στο Αγιοφάραγγο, όπου μαζεύονται από όλο τον κόσμο λάτρεις του αθλήματος.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 38χρονος, ενώ βρισκόταν στον αέρα πραγματοποιώντας την διάσχιση του φαραγγιού με τα σχοινιά που ένωναν τις δύο αντικριστές κορυφές, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Φίλος του, μέσω του 112, ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του Λιμενικού Σταθμού Καλών Λιμένων. Με ιδιωτικό σκάφος έσπευσαν στο δυσπρόσιτο σημείο, από όπου παρέλαβαν αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του τον 38χρονο. Ακολούθως τον μετέφεραν στους Καλούς Λιμένες όπου βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως, για τον 38χρονο ήταν ήδη αργά.

Για το περιστατικό κλήθηκε και η Πυροσβεστική, η οποία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Φαιστού.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube πριν από 3 χρόνια με τη διάσχιση του φαραγγιού με σχοινιά από τη μία πλευρά στην άλλη:

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους