Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Σε σοκ ο οδηγός που παρέσυρε παππού με βρέφος - Με ψυχολόγο στο κρατητήριο

Το βρέφος που δεν πρόλαβε να ζήσει θα κηδευτεί αύριο

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πώς είναι ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που βύθισε τον Βόλο στο πένθος, καθώς σύμφωνα με το gegonota.news, παρακολουθείται από ψυχολόγο.

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς )», είπε στην μητέρα του και στην αδερφή του που τον επισκέφθηκαν στο κρατητήριο.

Η μικρούλα που δεν πρόλαβε να ζήσει θα κηδευτεί αύριο Τρίτη.

Σε «σοκ» ο οδηγός

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στα gegonota.news είπε πως ο οδηγός δεν μπορεί να μιλήσει, να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Το βιντεοληπτικό υλικό που θα συλλεχθεί από τις κάμερες που υπάρχουν στον δρόμο που συνέβη το τραγικό περιστατικό, στην Ιάσονος, θα φανερώσουν το αν τα όσα ισχυρίζεται ο μοτοσικλετιστής είναι αλήθεια.

Παράλληλα αύριο Τρίτη, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 33χρονο ενώ αργότερα θα βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Έχει σπασμένο χέρι, θα χειρουργηθεί

Στο κρατητήριο τον επισκέφθηκε και γιατρός γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση το νέο ποινικό κώδικα και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ