Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας 23χρονης - Συνελήφθησαν μάνα, αδελφή, σπιτονοικοκυρά

Ανατροπή στην υπόθεση

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων, τρεις γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας 23χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, το πρωί της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, πρόκειται για την 59χρονη μητέρα του θύματος, την 23χρονη αδερφή του θύματος και την 57χρονη σπιτονοικοκυρά τους.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η 57χρονη, κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ' επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου - συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου - ανηλίκου, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η 23χρονη, κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και η 59χρονη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση 

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου. Η νεαρή γυναίκα ή οποία ήταν και έγκυος, είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο 2021.

Η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου είχε βρεθεί νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 και τότε το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή έκανε λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο πατέρας της από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για δολοφονία και είχε αναφέρει τα όσα περνούσε η 23χρονη γυναίκα.

Μάλιστα νωρίτερα ο πατέρας της είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε».

Σήμερα έγινε γνωστή η είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε την μητέρα, την αδελφή της αλλά και την γυναίκα που τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη.

Το μαρτύριο που ζούσε h 23χρονη 

Σύμφωνα και με την αστυνομία αλλά και όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της, η 23χρονη ζούσε ένα συνεχόμενο Γολγοθά, καθώς την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να επαιτεί.

Μάλιστα την έσπρωχναν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις. Όλα αυτά δεν τα έκαναν κάποιοι άγνωστοι, αλλά η μητέρα της, η αδελφή της και η γυναίκα που την φιλοξενούσε.

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, όταν βρήκε το μαρτυρικό θάνατο

Όταν ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες, είχε αντικρύσει μία κοπέλα κακοποιημένη, χτυπημένη, με μώλωπες στα χέρια στα πόδια.

Κατηγορούνται και για δεύτερη δολοφονία

Στο σπίτι της 57χρονης όπου ζούσαν η Φαίη, η αδελφή της και η μητέρα της, διέμενε και μία ακόμη γυναίκα 69 ετών η οποία πέθανε έξι μήνες νωρίτερα από την Φαίη.

Με βάση τις κατευθύνσεις που είχε δώσει η ίδια η σπιτονοικοκυρά αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία, όμως, κατέληξε ότι είχε αντίστοιχη κακοποιητική συμπεριφορά και σε βάρος την ωθούσε σε επαιτεία και έριχνε και εκείνη στις ρόδες οχημάτων με την έρευνα των Αρχών να έχει επεκταθεί.

Με πληροφορίες από dnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη...
Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου
Οι υγειονομικοί και το κίνημα τους είναι μαζί με το λαό στον αγώνα για δωρεάν υγεία. Εχθρούς έχουν μόνο την πολιτική που θέλει να τα διαλύσει και να...
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου