Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Εύβοια: Μητέρα καταγγέλλει ότι 30χρονος βίασε την 13χρονη κόρη της

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και εκεί άρχισε να την παρενοχλεί

Τους τελευταίους τουλάχιστον 5-6 μήνες, από τον Μάϊο του 2023, φέρεται ο 30χρονος Αλβανός -που κατήγγειλε η μητέρα ανήλικης από τα Στύρα Ευβοίας- να επικοινωνήσουμε με το 13χρονο κοριτσάκι, ωστόσο οι αρρωστημένες πράξεις τους πήραν σάρκα και οστά τον Οκτώβριο .

Κατά την αρχική τους επικοινωνία, φέρεται να ζητούσε στο κοριτσάκι να βγουν βόλτα με το αυτοκίνητο του στα Νέα Στύρα, όπου κατοικούν και οι δυο. Ο 30χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι άγαμος και εργάζεται ως οικοδόμος, έπεισε τελικά την ανήλικη να συναντηθούν.

Σοκάρει η καταγγελία για τον 30χρονο στην Εύβοια

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και εκεί άρχισε να την παρενοχλεί. Συγκεκριμένα φέρεται να ξεκίνησε να την χαϊδεύει σε απόκρυφα σημεία του σώματός της και στη συνέχεια προχώρησε και σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Η καταγγελία έγινε στις 4 Νοεμβρίου το πρωί , από τη μητέρα της ανήλικης, στο τμήμα ασφάλειας της Χαλκίδας. Η ΕΛ.ΑΣ .έχει προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ενώπιον τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η γυναίκα που ενέπνευσε τη stalker από το «Μικρό Ταρανδάκι» σπάει τη σιωπή της
Ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας της σειρά του Netflix βασίστηκε σε μια γυναίκα από τη Σκωτία η οποία θα μιλήσει δημόσια για την ιστορία της
Η γυναίκα που ενέπνευσε τη stalker από το «Μικρό Ταρανδάκι» σπάει τη σιωπή της