Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Αποθήκη» με λάδι αμφιβόλου ποιότητας είχε κάνει το σπίτι της 70χρονη - Είχε 3,5 τόνους

Η 70χρονη πουλούσε το λίτρο προς 4 ευρώ

Στη σύλληψη μιας 70χρονης ημεδαπής για πώληση λαδιού αμφιβόλου ποιότητας σε λαϊκή αγορά της Έδεσσας, στην Πέλλα, προχώρησαν χθες Πέμπτη 9 Νοεμβρίου αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.

Η 70χρονη συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 31 πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 5 λίτρων το καθένα, που περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως, ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα οποία απέκρυπτε σε όχημα ιδιοκτησίας της. Η γυναίκα πουλούσε τα πέντε λίτρα λάδι είκοσι ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 70χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 668 πανομοιότυπα δοχεία των 5 λίτρων, που έφεραν ετικέτα με την ένδειξη «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και περιείχαν λάδι αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως, για τα οποία δεν διέθετε τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 699 δοχεία που περιείχαν 3.495 λίτρα λαδιού, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Ακόμη, από την ΕΛΑΣ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε η 70χρονη.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη