Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Κορινθία - Δύο νεαροί σκοτώθηκαν στην άσφαλτο

Το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ανετράπη

Ανείπωτη θλίψη στην Κορινθία, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη μετά τον τραγικό χαμό τον δύο νέων ανθρώπων, που άφησαν τη τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι νεαροί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Κινέτας, όταν το όχημα που επέβαιναν, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο εποχικό πυροσβέστη από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και έναν συνομήλικο του, ο οποίος διαμένει στο Λουτράκι.

Κατά πληροφορίες, στο όχημα βρισκόταν κι ένα τρίτο άτομο, που γλίτωσε με ελαφρύτερα τραύματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία