Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: Τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο οικόπεδο;

Τον προβληματισμό του για την γρήγορη άνοδο του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις που με πολλές συμφωνώ, με άλλες… Είναι ένα κλίμα περίεργο, δε συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά.

Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δε γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολιάζοντας την γρήγορη άνοδο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».

Πηγή zappit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους