Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη για τη ζωή δίνει αστυνομικός: Επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - ΠΑΟ

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, καθώς η φωτοβολίδα τον χτύπησε σε κεντρική αρτηρία στον μηρό έχει χάσει πολύ αίμα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά απόψε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  

Πηγές του νοσκομείου τόνισαν στο protothema.gr, ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβάλλεται σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ