Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Η κατάθεση ενός από τους τραυματίες

Τους δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023), έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Πρόκειται για σκληρούς μπράβους, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, και φέρονται είναι αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο ένας από τους τρεις που επέβαιναν στο ανθρακί τζιπ, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ατόμου που σκότωσε έναν άνδρα τον Μάρτιο του 2023, στη Νέα Ιωνία. 

Τι κατέθεσε ο ένας από τους τρεις τραυματίες

Την ίδια στιγμή αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν από τους πυροβολισμούς.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι, όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να “προκαλέσει” τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε», ανέφερε ο 28χρονος.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ