Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ραγίζει καρδιές» η αδελφή του επισμηναγού - «Ήταν ο άγγελος μου»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε - «Άκουσα έκρηξη και είδα το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού, που έχασε τη ζωή του όταν συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα.

Η αδελφή του επισμηναγού μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News, και όπως μετέφερε, η οικογένεια έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του 40χρονου επισμηναγού:

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι, ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια» πρόσθεσε η αδελφή του επισμηναγού.

«Άκουσα έκρηξη και είδα το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος»

Στην ίδια εκπομπή, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε, υποστηρίζοντας πως «άκουσα έκρηξη και είδα το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος».

Ήταν η τελευταία πτήση του με αεροσκάφος τύπου Τ-2

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια
Τι ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»
Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια