Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μενίδι: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 15χρονου - Ανάρτησαν βίντεο

Επιπλέον, προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι μητέρες τους για την παραμέληση της εποπτείας τους

Στη σύλληψη ενός 17χρονου και ενός 16χρονου προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (7/1) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες του Σαββάτου (6/1), ο 17χρονος από κοινού με τον 16χρονο αναζήτησαν 15χρονο σε πλατεία των Αχαρνών, με αφορμή περιστατικό που φέρεται να προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Αφού τον προσέγγισαν, ο 17χρονος του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα ο 16χρονος βιντεοσκοπούσε το γεγονός. Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι προέβησαν στη δημοσιοποίηση της επίθεσης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από την καταγγελία του συμβάντος στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, αστυνομικοί τους εντόπισαν και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω πράξεων.

Επιπλέον, προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι μητέρες των κατηγορουμένων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 7-1-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 17χρονος και 16χρονος (ημεδαποί) για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 6-1-2024, ο 17χρονος από κοινού με τον 16χρονο αναζήτησαν 15χρονο σε πλατεία των Αχαρνών, με αφορμή περιστατικό που φέρεται να προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Αφού τον προσέγγισαν, ο 17χρονος του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα ο 16χρονος βιντεοσκοπούσε το γεγονός.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι προέβησαν στη δημοσιοποίηση της επίθεσης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από την καταγγελία του συμβάντος στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω πράξεων.

Επιπλέον, προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι μητέρες των κατηγορουμένων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Ακόμη, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 16χρονου και απεστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ