Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καρδίτσα: Συνελήφθη ο πατέρας που απήγαγε το παιδί του - Κατηγορείται για φόνο

Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από το 2023

Για τη φονική συμπλοκή στα Φάρσαλα τον Απρίλιο του 2023, κατηγορείται ο 41χρονος άνδρας Ρομά που συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας. Τον είχε καταγγείλει η 31χρονη πρώην σύζυγός του, όταν με την απειλή μαχαιριού άρπαξε το μόλις 20 μηνών παιδί τους χθες, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας Ρομά, 41 ετών, μπήκε στο σπίτι της 31χρονης κωφάλαλης πρώην συζύγου του, στην Καρδίτσα, με την οποία έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και με την απειλή μαχαιριού άρπαξε το μικρότερο, ένα βρέφος μόλις 20 μηνών.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο 41χρονος εντοπίστηκε να περπατά σε δρόμο μαζί με το παιδί.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, παράτησε το βρέφος στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε, με το μωρό να έχει επιστρέψει στη μητέρα του, καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβε τον 41χρονο άνδρα Ρομά.

Ο συγκεκριμένος, το βράδυ της 1ης Απριλίου του 2023 στα Φάρσαλα, ενεπλάκη σε συμπλοκή, πάνω στην οποία ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Larissanet.gr, για το επεισόδιο η αστυνομία συνέλαβε αρχικά δύο άτομα, ενώ από την πορεία της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή του 41χρονου άνδρα που απήγαγε το 20 μηνών βρέφος.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για «παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, αρπαγή, σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης», ενώ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη