Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Ανατροπή από τη μητέρα - «Δεν πιστεύω ότι τη βίασε ο αδερφός μου»

Μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για τον χαρακτήρα του 50χρονου, που σκότωσε τον αδερφός της, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του, έδωσε η σύζυγός του

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου από έναν 50χρονο στο Βόλο, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του, καθώς η σύζυγός του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «γεννημένο να σε πείσει» ο οποίος δεν ήταν «καλός πατέρας».

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη πιστεύει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του δολοφόνου. «Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα» λέει.

Την βίασε πρώτη φορά στα 12 και τράβαγε βίντεο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα αρρωστημένα έκανε ο 33χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από το όπλο του πατέρα μιας 18χρονης, την οποία βίαζε και εκβίαζε τα τελευταία έξι χρόνια, στον Βόλο.

O 33χρονος βίασε το κορίτσι για μια διετία, από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια, βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, με το κινητό του τις χυδαίες πράξεις του. Ωστόσο, τρία χρόνια νωρίτερα, όταν ήταν το κορίτσι μόλις 9 ετών, την θώπευε και τις έλεγε σεξουαλικές προσβολές.

Αφού ο 33χρονος είχε στην κατοχή του βιντεοληπτικό υλικό από τις χυδαίες και αρρωστημένες πράξεις του, στη συνέχεια απειλούσε τη νεαρή να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ή χρήματα.

Μάλιστα, ο 33χρονος το τελευταίο διάστημα ζητούσε επίμονα 3.000 ευρώ από την 18χρονη, απειλώντας την πως αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα έστελνε το υλικό σε συγγενικά της πρόσωπα και φίλους.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός: «Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι».

Τα όσα βίωνε η 18χρονη αποκάλυψε η ίδια στον πατέρα της, όταν τον ειδοποίησε ο σπιτονοικοκύρης της νεαρής, η οποία σπουδάζει εκτός Βόλου, και του είπε πως χρωστούσε τα ενοίκια ενώ ο ίδιος έστελνε κανονικά τα χρήματα.

Τότε η 18χρονη «έσπασε» και τα είπε όλα στον πατέρα της ο οποίος ενώ αρχικά θα κατέθετε μήνυση, αφότου είδε τα βίντεο και τις απειλές του 33χρονου κουνιάδου του προχώρησε στο έγκλημα, προφανώς εν βρασμώ ψυχής.

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

Δημογλίδου:«Κανείς δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του»

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να πράττει αυτοβούλως και να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

«Κανείς δε θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, κανείς δεν πρέπει παίρνει τον νόμο στα χέρια του, υπάρχει ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη, ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και να ακολουθηθεί η διαδικασία. Από την στιγμή που η 18χρονη κατέθεσε, ακόμη και τώρα, στην αστυνομία, θα γίνει η διαδικασία μέσω της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ανάκτηση του υλικού που είχε η κοπέλα στο κινητό της ώστε να αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση ο 50χρονος

Δεν αποδέχεται πως ήθελε να σκοτώσει τον 33χρονο βιαστή της κόρης του, ο 50χρονος από τον Βόλο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Βασιλικό.

Ο Μιχάλης Βασιλικός, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε οτι «ο ίδιος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τώρα που πέρασαν ώρες και καθάρισε το μυαλό του, ότι λυπάται πάρα πολύ για όλα όσα συνέβησαν, αλλά δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση».

«Επειδή η ανάκριση ακόμη είναι εκκρεμής και δεν έχει λάβει χώρα η απολογία του κατηγορουμένου δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Εκείνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση και δεν βρισκόταν και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα εκτεθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα το πρωί» τόνισε ο δικηγόρος του 50χρονου.

«Ως προς τα γεγονότα πράγματι ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη του για την τύχη των χρημάτων τα οποία της είχε δώσει η κόρη του αναγκάστηκε υπό την πίεση αυτή να του κάνει αυτές τις αποκαλύψεις. Στη συνέχεια, μετά από περαιτέρω πιέσεις, του αποκάλυψε και ποιος ήταν αυτός ο οποίος διέπραττε αυτά και από εκεί και πέρα φαίνεται ότι βρέθηκε σε κατάσταση πολύ έντονης θλίψης και οργής. Προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν» είπε ακόμα ο κ. Βασιλικός.

Συγκλόνισε στην κατάθεσή του ο πατέρας του 50χρονου

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Με αυτές τις έξι λέξεις, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας το έγκλημα στον Βόλο, που έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου και σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 50χρονος Αλβανός σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της συζύγου του όταν πληροφορήθηκε πως βίαζε την κόρη του. Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από τότε που ήταν 9 χρονών, με τον βιαστή μάλιστα να βιντεοσκοπεί τις πράξεις του. Μάλιστα, όταν μεγάλωσε το κορίτσι και έπιασε δουλειά, ο 32χρονος άρχισε να την εκβιάζει για να της αποσπάσει χρήματα.

Μαθαίνοντας τα παραπάνω από την ίδια του την κόρη, ο 50χρονος πατέρας πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο, προτού παραδοθεί στην Αστυνομία.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά» είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

Πηγή: newsbomb.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο