Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δίκη Πισπιρίγκου: Μετά τον θάνατο της Μαλένας ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί

«Ο ερχομός της Ίριδας ήταν μια τεράστια χαρά μέσα στο σπίτι. Ήταν και το γεγονός ότι έμοιαζε στη Μαλένα. Λέγαμε ότι έφυγε η Μαλένα και ήρθε η Ίριδα»

Στην απόφασή της να κάνει αμέσως παιδί μετά τον χαμό της κόρης της, Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019 αναφέρθηκε εκτενώς η κατηγορούμενη από την Πάτρα, η οποία δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από την έδρα, που σχετίζονται με το κίνητρο που αποδίδεται στην 35χρονη, ότι δηλαδή δολοφόνησε τη Τζωρτζίνα για να επανενωθεί με τον τότε σύζυγό της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση.

Πρόεδρος: Μας είπατε ότι τέλη Νοεμβρίου του 2019 μάλλον συλλάβατε την Ίριδα. Η Μαλένα είχε πεθάνει τον Απρίλιο του 2019. Από την απώλεια της Μαλένας πώς φτάσαμε να μπείτε στη διαδικασία τόσο γρήγορα να πάτε σε επόμενο παιδί; Μήπως σκεφτήκατε ότι αυτό θα βοηθούσε εσάς και τη σχέση με τον τότε σύζυγό σας;

Κατηγορούμενη: Ήταν η θέλησή μου να ξαναγίνω μαμά, όχι για να αναπληρώσω το κενό της Μαλένας. Το ήθελα πολύ γιατί τα αγαπούσα τα παιδιά, δεν έχει να κάνει με τη σχέση μου με τον τότε σύζυγό μου. Κι εκείνος το ήθελε. Ο ερχομός της Ίριδας ήταν μια τεράστια χαρά μέσα στο σπίτι. Ήταν και το γεγονός ότι η Ίριδα έμοιαζε στη Μαλένα. Λέγαμε ότι έφυγε η Μαλένα και ήρθε η Ίριδα.

Η κατηγορούμενη απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου ανέφερε ότι μετά και τον χαμό της Ίριδας, η Τζωρτζίνα, η οποία δεν εκφράστηκε ούτε και στον χαμό της Μαλένας, δεν πήγε σε ψυχολόγο.

Τα παιδιά ήταν τα καλύτερα δώρα της ζωής μου

Η 35χρονη διέψευσε ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό. «Ήταν  άλλο ένα ψέμα που άκουσα, η Τζωρτζίνα κοιμόταν».

Πρόεδρος: Τι λόγο είχε να το πει αυτό η γιατρός, αν δεν το έχετε πει;

Κατηγορούμενη: Σας εξήγησα όλο το πλαίσιο της δημοσιότητας. Το τι έβγαινε ο καθένας και έλεγε… Έπαιρναν πράγματα από την τηλεόραση και τα έβαζαν στις καταθέσεις τους.

Πρόεδρος: Ποιος το έβαλε στο μυαλό της γιατρού αυτό; Να της πει δηλαδή πήγαινε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα…

Κατηγορούμενη: Παρασύρονται πολύ από τη δημοσιότητα. Να πω ως παράδειγμα ότι παιδοψυχολόγος έχει πει ότι η Τζωρτίνα έχει πάθει ανακοπή το 2019.

Η απολογία της κατηγορουμένης θα συνεχίσει αύριο Παρασκευή.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ