Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εργατικό ατύχημα στην Εύβοια – 57χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο

Ελικόπτερο με γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ θα τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αθήνας

Πτώση δέντρου πάνω σε υλοτόμο σημειώθηκε στην Κοτσικιά της Βόρειας Εύβοιας, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr. Ο 57χρονος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες, όταν ξαφνικά το δέντρο τον καταπλάκωσε.

Συνάδελφοι του τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μαντουδίου. Στο σημείο μετέβησαν και οχήματα της Πυροσβεστικής.

 

Μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Αθήνα

Σε νοσοκομείο της Αθήνας - πιθανόν στο ΚΑΤ - θα μεταφερθεί ο 57χρονος υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Εύβοια.

Με παρέμβαση του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη και του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στην πολιτική ηγεσία, ελικόπτερο με την κατάλληλη ιπτάμενη ομάδα, αποτελούμενη από γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ, ξεκίνησε από την Ελευσίνα για το Μαντούδι να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο γιατρός θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας, που βρίσκεται ο τραυματισμένος υλοτόμος, για να τον σταθεροποιήσει και να ξεκινήσει η διακομιδή.

Νωρίτερα, συνάδελφοι του υλοτόμου τον απεγκλώβισαν βαριά τραυματισμένο και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μαντουδίου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι