Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο φονικό στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε 43χρονο μπροστά στη σύζυγό του (VIDEO)

Η σύζυγος του 43χρονου παρακολούθησε άθελά της το φόνο από το μπαλκόνι του σπιτιού του ζευγαριού

Λεπτομέρειες που αναμένεται να οδηγήσουν στην εξακρίβωση των αιτιών της δολοφονίας του 43χρονου άντρα από την 39χρονη στη Χαλκίδα το Σάββατο γίνονται γνωστές τις τελευταίες ώρες.

Πώς έγινε ο φόνος

Σύμφωνα με το evianews.gr ο 43χρονος έφυγε από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά του. Είχε παρκάρει το όχημα του στην κατηφόρα έξω από το 4ο Γυμνάσιο της Χαλκίδας.

Καθώς πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο του, συνάντησε την γυναίκα. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία έλαβε χώρα το έγκλημα με τέσσερις μαχαιριές κοντά στην καρδιά.

Αλλες πληροφορίες, που μετέδωσε ο Αντέννα, αναφέρουν ότι αυτόπτης μάρτυρας του φόνου έγινε, άθελά της, η σύζυγος του 43χρονου που παρακολούθησε το φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Το φονικό στη Χαλκίδα, έγινε στην κατηφόρα του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Περαστικοί έτρεξαν για βοήθεια και κάλεσαν και στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά λίγο πριν την δολοφονία του 43χρονου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων
Ο Τζον Κίρμπι ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάληψη ενός κτιρίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη
Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων