Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκίδα: Βίντεο από τον γάμο του 43χρονου - Στους καλεσμένους η κατηγορούμενη

Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον σύζυγο της 39χρονης - «Τη γυναίκα αυτή την είχα δει τελευταία φορά στον γάμο μας τον Ιούλιο του '21» είπε η γυναίκα του 43χρονου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα σχετικά με το κίνητρο που οδήγησε την 39χρονη στη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου. Η ίδια δεν δίνει λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, ενώ ένα νέο βίντεο που προέβαλε ο Alpha τη δείχνει να βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, μεταξύ των καλεσμένων στη γαμήλια δεξίωση του 43χρονου το 2021.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το θύμα ήταν φίλος και συνεργάτης με τον σύντροφο της 39χρονης, ενώ το ερώτημα που δημιουργείται με αφορμή αυτό το βίντεο, είναι πως η δράστις παραβρέθηκε στον γάμο του 43χρονου, ενώ περίπου δέκα χρόνια πριν, το 2011, είχε συμβεί ένα περιστατικό που την κλόνισε σοβαρά.

Ο γάμος του 43χρονου με τη γυναίκα του, έγινε τον Ιούλιο του 2021 και πέντε μήνες μετά, επισκέφτηκε το δικηγόρο του για να τον συμβουλεύσει, καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη.

Την παρουσία της 39χρονης στον γάμο, είχε αναφέρει και η σύζυγος του θύματος, λέγοντας στους αστυνομικούς πως «τη γυναίκα αυτή την είχα δει τελευταία φορά στον γάμο μας τον Ιούλιο του '21».

Στον Alpha μίλησε η θεία του θύματος που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν. «Ήταν τόσο καλό παιδί που δε γινόταν άλλο. Γιατί το έκανε αυτό αυτή η κυρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν την ήξερα την κοπέλα αυτή αλλά έχει δύο παιδάκια. Το χωριό έχει τι να σας πω δεν μπορεί ο νους του κόσμου να το ακούσει αυτό και να το χωνέψει. Ένα παιδί χρυσάφι ήταν. Είχε δικό του ανοίξει εργαστήριο χρόνια αυτό, είχε ο πατέρας του και συνέχεια το παιδί. Δουλειά καλή, τέλειος μάστορας, τίποτα δεν του έλειπε! Μια ωραία κοπέλα είχε παντρευτεί. Τα ’χαν δυο τρία χρόνια, έχουν τώρα 1,5 χρόνο που παντρευτήκανε, κάνανε γλέντια έξω εδώ, όλα αγαπημένα».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έπαθε αυτή η γυναίκα και το ‘κανε. Ήταν ένα παιδί χρυσάφι. Καλοσυνάτο όμορφο, λεβέντικο, στη δουλειά του, σε τι, δεν του έλειπε τίποτα. Γιατί συνέβη όλο αυτό; Το χωριό μας έχει μείνει άναυδο, δεν μπορείς να πεις κουβέντα, τα έχουμε χάσει όλοι, για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κοπέλα αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων
Ο Τζον Κίρμπι ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάληψη ενός κτιρίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη
Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων